Castelul Bran propune iubitorilor de cultura un nou eveniment de seara, programat in 15 iulie 2023, ora 20:00. Concertul va avea loc in Parcul Regal al Castelului Bran, durata acestuia fiind de aproximativ 70 de minute. In mod firesc, pentru cei care ne cunosc deja, evenimentul se va incheia cu deja proverbiala degustare de vin rosu Chateau Bran by Aurelia Visinescu si branzeturi.

Se vor pun in vanzare doua categorii de bilete, ambele cu locuri pe scaune in timpul concertului. Biletul de 80 lei ofera accesul in fata scenei, in timp ce biletul in valoare de 100 de lei asigura un loc pe terasa Casei de Ceai a Reginei Maria, cu spatele la scena / artisti, insa, in contrapartida, pachetul include finger food entree si un pahar de vin rosu / alb / roze.

Biletele se pot fie achizitiona direct de la casa de bilete a Castelului, fie rezerva pe email / telefon, cu ridicare si plata in ziua evenimentului.

Membrii grupului sunt Luana Toader – voce, prof. Gabriel Stanescu – pian si Adrian Mircea Flautistu – contrabas (Bucharest Jazz Orchestra, Viorica Pintile Quartet)

Programul serii cuprinde 15 piese de repertoriu national si international.

Pentru orice detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0268.237700 sau pe adresa de email office@bran-castle.com.